Wednesday, September 9, 2015

Gambar Raya kami anak beranak

sampai dah nak raya haji dh aih, br nak upload gambar anak dlm fb...ni ha ak tepek dalam blog lak..
apa punya banyak kerja daa...
sekarang ni kerja cm gila sikit...kdg2 rasa cm stress dengan kerja ofis ak ni..tp at last ak sabarkan hati, redha ja la...semoga murah la rezeki ak...sejukkan hati cmtu jala...

ni ha gambar raya kami 3 beranak...
tahun ni punya la susahnya nak ajak anak teruna kami tu bergambar...
masa ni ak dh pregnant 4 bulan dh...

terapit ja budak kecik tu kt tengah2...   
bila tgk gambar ni jap je warith dh besar..muka dia fotostat habis ayah nya..
mulut pon banyak, akai pon banyak...tp sgt2 sensetif..
sehari 70 kali merajuk dengan ak..jap jap merajuk..
malam td dia lukis gambar ibuayah dan dia di blackboard dia..
pastu di gadoh dengan ibu dia ni, ak saja ja usik dia tgh main lego tu, pastu dia merajuk...
lari masuk bilik dia, then dalam 10 minit keluar balik bgtau 'ibu2, ayish dh pangkah kt gambar ibu, sebab ibu gadoh dengan ayish' hahahaha yg xtahan siap pangkah gambar ak...
haaaa nampak...

1 comment:

  1. Hello Admin!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete