Saturday, August 13, 2011

bonus minimum rM 6OO hengget untuk kakitangan negeri penang

alhamdulillah penang dh umum minimum bonus adALAH rm 600.00
so senyum xperlu kata apa apa.....
rezeki

Monday, August 8, 2011

WARITH DH PANDAI MENIARAP...

Alhamdulillah satu langkah ke depan lagi anak ibu..
actually warith dh stat meniarap last 2 weeks tapi aku sgt sibuk so xsempat nak update
cam biasa layan gambo jela..

ape ape pon ibu sayang warith sgt2...
buktinya ibu yang mmg kaki tido ni leh pulak berjaga malam sebab warith still meniarap time tido...
kuikuikui 

 muka yg sgt exited

 hobi buat masa ni( masuk jari dlm mulut)

 aik..

sempena ramadhan ibu belikan ketayap..kiut tak??

Thursday, August 4, 2011

Warith Gelak Besar..

video
seronok sgt sebab skarang ni warith dh pandai main2 ngan kami ibu ngan ayahnya..
dia dh faham apa yang kami cakap...
hobi warith gelak sakan..
bila wat lawak mmg dia akan ketawa sakan sampai kadang2 xwat lawak pon dia gelak gak..
haha konpius ibu...
mmg rasa best sgt bila anak dh kenal kita..
tgk kita je terus nangis xmo dh kt org lain..
kuikui bangga sat seminit anak aku kenal aku....syukur dgn anugerah yang Allah bg ni..
insyallah akan aku didik dia sebaik mungkin dengan sokongan n bimbingan en. suami terchenta..